Cea mai buna foarfeca de bucatarie din 2024 – Top 4 Modele

Verificat de Raluca Sas

Cea mai buna foarfeca de bucatarie

Tabel de Conținut

Un set excelent de foarfece de bucătărie trebuie să poată face un pic din toate: să deschidă ambalaje, să taie ierburi, să taie flori, să dezintegreze o pasăre și totuși să fie suficient de ascuțite pentru a aluneca ușor prin hârtia de copt. Este o echilibristică între ascuțime și durabilitate, dar cu un design inteligent, următorul tău set de foarfece de bucătărie ar putea fi destul de util pentru a face față unei aventuri de supraviețuire în sălbăticie (glumim puțin). Dar, deoarece majoritatea oamenilor își vor ține în principal foarfecele în bucătărie, am testat 12 seturi pentru a vedea care erau cele mai ascuțite, mai solide și mai utile, tăind ierburi, tăind hârtie de copt și păsări.

Cele mai bune foarfece de bucatarie: Top 4 produse

ProdusPreț
1. Tefal Vezi Prețul
2. TOLSENVezi Prețul
3. DeissVezi Prețul
4. JENUOSVezi Prețul

Cea mai bună foarfecă de bucătărie per total

foarfeca de bucatarie Tefal
5/5

Specificații

 • Utilizat pentru: Multifunctional
 • Material: Inox
 • Material maner: Plastic
 • Numar lame: 2
 • Caracteristici cheie: Desfacator bauturi, Zdrobitor nuci
 • Culoare: Gri, Albastru

Cea mai bună foarfecă de bucătărie ieftină

3.5/5

Specificații

 • Utilizat pentru: Multifunctional
 • Material: Oțel
 • Material maner: Plastic
 • Culoare: Negru

Cea mai bună foarfecă de bucătărie multifuncțională

4.5/5

Specificații

 • Utilizat pentru: Multifunctional
 • Utilizare: Mana dreapta, Mana stanga
 • Material: Inox
 • Material maner: ABS TPR
 • Numar lame: 2
 • Caracteristici cheie: Design ergonomic, Suport Magnetic, Lame Durante Grase Fara Rugina
 • Culoare: Negru, Portocaliu

Cea mai bună foarfecă de bucătărie cu 5 lamele

4/5

Specificații

 • Utilizat pentru: Verdeturi, Fructe
 • Utilizare; Mana dreapta, Mana stanga
 • Material: Inox
 • Material maner: Plastic
 • Caracteristici cheie: Lame din Otel Inoxidabil
 • Culoare: Verde

Ofertă și promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa forfece de bucătărie la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru forfece de bucătărie pe următoarele magazine:

Ghid de cumparare - Cum să alegi cea mai bună foarfecă de bucătărie

O foarfecă de bucătărie de calitate are o multitudine de utilizări în pregătirea alimentelor și este adesea o unealtă de bucătărie sub-utilizată. Este prea ușor să-ți limitezi foarfeca de bucătărie la sarcinile de bază, cum ar fi deschiderea ambalajelor sau tăierea hârtiei de copt la dimensiune. Dar pentru multe alimente care necesită tăiere sau feliere, foarfeca pot oferi o alternativă mai sigură și mai ușoară decât un cuțit și este o unealtă valoroasă în bucătărie.

ghid de cumparare foarfeca de bucatarie

Tipul de foarfecă

Există o varietate de foarfeci de bucătărie pe piață. Tipul cel mai versatil și popular este reprezentat de foarfecele de bucătărie multifuncționale, care sunt ideale pentru tăierea ierburilor și a altor legume cu frunze subțiri, dar și pentru tăierea cărnii mai dure. Dacă ai nevoia de a folosi foarfecele multifuncționale pentru a tăia oase sau coji de fructe de mare, este în interesul tău să una rezistentă. Foarfecele pentru păsări sunt un alt tip care sunt folosite în mod specific pentru a tăia carne de pasăre și sunt echipate în mod obișnuit cu ciocuri curbate și o adâncitură pentru os, care sunt ambele caracteristici de design care le ajută să taie oasele. Majoritatea foarfecelor de bucatarie sunt realizate din oțel sau inox, ceea ce te ajută sa tai cu precizie produsul.

Mărimea

În general, foarfecele de bucătărie au o lungime cuprinsă între 18 și 22 cm, ceea ce le face suficient de mari pentru a oferi suficientă forță pentru sarcini de tăiere mai dificile, cum ar fi tăierea oaselor sau a cartilajelor dure. Foarfecele de bucătărie ar trebui să aibă o dimensiune care să fie eficientă în trecerea prin bucăți mai mari de carne, dar nu atât de masivă sau lungă încât să fie dificil pentru utilizator să le țină și să le controleze. Acest lucru înseamnă că este important să găsești un echilibru ideal între dimensiunea mâinii și putere. O foarfecă care are o lamă și o mâner bine echilibrate este întotdeauna mai ușor de manevrat decât una care nu are acest echilibru.

Care este diferența dintre o foarfecă de bucătărie și una obișnuită

Foarfecele de bucătărie sunt în mod obișnuit mai mari și mai rezistente decât foarfecele obișnuite. În timp ce foarfecele sunt destinate proiectelor mici și activităților casnice, foarfecele de bucătărie sunt concepute pentru utilizare intensivă în bucătărie, precum pentru dezmembrarea păsărilor și tăierea altor alimente. Cele obișnuite au în general o lungime mai mică de 15 cm, în timp ce foarfecile de bucătărie pot fi adesea mai lungi.

Intrebari frecvente despre forfecele de bucatarie

Da, cu o foarfecă de bucătărie poți tăia ușor și rapid o pizza, indiferent cât de groasă ar fi, deoarece lama foarfecei este extrem de ascuțită și eficientă în acest sens. În plus, când folosești o foarfeca este mai sigur decât cuțitul, care poate fi mai periculos în astfel de situații.

Da, un set bun de foarfeci de bucătărie ar trebui să fie suficient de ascuțit pentru a tăia carnea cu ușurință. Cele mai multe foarfeci pot tăia ușor și oasele de pui și sunt utile pentru spatchcocking. Cu toate acestea, dacă cauți tăieturi precise, un cuțit de bucătar rămâne cea mai bună opțiune.

Kitchen herbs

De ce să ai încredere în noi?

Autorul articolului, Adrian Grozav, a petrecut zeci de ore documentându-se despre forfece de bucătărie și citind sute de recenzii pe diferite website-uri profesionale pentru a întocmi acest articol și pentru a se asigura că oferă un conținut de calitate. De asemenea, a colaborat cu experți care lucrează pentru companii din acest domeniu pentru a primii sfaturi în legătură cu produsele testate de către aceștia.

În final, Raluca Sas, o jurnalistă cu o vastă experiență a revizuit articolul pentru a se asigura că oferă o notă de profesionalism pentru cititorii site-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Articole Similare

Cum cureti o tigaie arsa?

Cum cureti o tigaie arsa? februarie 21, 2024 Adrian Grozav Bucătărie Verificat de Raluca Sas...