Unde gasesc Miere de Manuka originala?

Unde gasesc Miere de Manuka originala?

Dacă nu are originea în Noua Zeelandă, nu este Miere Manuka. Este singura țară în care Arborele Manuka (Leptospermum scoparium) este nativ. Guvernul neo-zeelandez are reglementări stricte care fac clar și transparent pentru clienți să vadă unde a fost produsă Mierea Manuka.

Multe dintre proprietățile super-alimentare ale Mierei Manuka erau bine cunoscute de Maori înainte ca coloniștii europeni să introducă albinele de miere. Majoritatea părților arborelui Manuka din Noua Zeelandă erau folosite în medicina tradițională Maori (Rongoā Māori) pentru tratarea rănilor, arsurilor, inflamațiilor și problemelor digestive.

Certificări pentru Mierea de Manuka

Mierea de Manuka este certificată pentru a garanta calitatea produsului. Iată ce înseamnă certificările:

Ratingul MG/MGO si UMF

Înainte ca oamenii de știință să descopere exact ce este în Mierea Manuka care o face atât de specială, au identificat această calitate specială ca Factorul Unic Manuka, sau UMF. Acest rating testează activitatea non-peroxidică a Mierii de Manuka.

MG sau MGO înseamnă „Methylglyoxal”, una dintre substanțele care conferă Mierii de Manuka proprietățile sale unice. Testul MG/MGO măsoară nivelul de MG/MGO din Mierea de Manuka.

Toată Mierea de Manuka monoflorală pură vine în grade variate de putere. Diferite mărci folosesc sisteme de evaluare diferite pentru a evidenția puterea sau bioactivitatea. UMF și MGO sunt cele mai frecvent utilizate sisteme de evaluare și cele mai de încredere. MGO 250+ și mai mult, sau UMF 10+ și mai mult sunt considerate „de grad terapeutic”.

Mierea de Manuka organică și certificată organic

Eticheta “organică” înseamnă că mierea și tot ceea ce albinele și florile au avut contact nu au avut contact cu pesticide, spray-uri sau substanțe chimice sintetice.

Mierea certificată organic poate garanta că produsele lor nu sunt doar lipsite de pesticide sau reziduuri de erbicide sintetice, ci întregul proces de producție al mierii se face durabil și pune nevoile albinelor pe primul loc. Alegerea unui produs certificat organic înseamnă că ai o miere organică autentică garantată.

Monoflorală sau multiflorală

Unele pot avea eticheta „multiflorală”. Acest lucru înseamnă că mierea conține nectar de la Manuka și alte flori. Mierea de Manuka pură poate fi etichetată „monoflorală”.

Mierea de Manuka originala este mai scumpă decât alte tipuri de miere datorită rarității sale și proprietăților sale unice pentru sănătate. Notarea pe ambalaj este “Miere de manuka Mgo”, plus cifrele care diferă în funcție de calitatea antibacteriana a acesteia. Este un adevărat ajutor în intarirea sistemului imunitar.

Află ce este Mierea de Manuka, beneficii Miere de Manuka și care Miere de Manuka este mai buna.

Organic honey food photography recipe idea

Lasă un răspuns

Articole Similare

Din ce se face coniacul?

Din ce se face coniacul? martie 4, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Coniacul se obține...

Ce inseamna coniac XO?

Ce inseamna coniac XO? martie 4, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Spre deosebire de alte...

Ce alimente contin colagen?

Ce alimente contin colagen? martie 1, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Colagenul se găsește în...

Ce este colagenul?

Ce este colagenul? martie 1, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Multe persoane speră să susțină...