Lucruri esentiale de care ai nevoie la biroul de acasa

lucruri esentiale de care ai nevioe la biroul de acasa

Lucrul de acasă a devenit noua normalitate în era modernă. Această schimbare a necesitat o reconsiderare atentă a mediului nostru de lucru pentru a menține productivitatea și confortul. Acest articol analizează pe larg elementele esențiale pentru lucru de acasă, elementele cheie necesare pentru a crea o configurație completă și confortabilă a biroului de acasă. Vom explora produse specifice, care pot fi examinate și achiziționate cu ușurință. Acestea sunt cele mai importante elemente de care poți avea nevoie pentru a crea un spațiu de lucru ergonomic corect

Laptop sau PC

amenajarea unui birou

Alegerea între un laptop și un PC este fundamentala atunci când setezi un birou acasă. Această decizie depinde în mare măsură de cerințele de lucru și preferințele personale. Iată câțiva factori cheie de luat în considerare atunci când faci alegerea:

Portabilitate: Dacă dorești flexibilitatea de a lucra de oriunde din casa sau în timp ce te deplasezi, un laptop ar fi cea mai bună alegere datorită portabilității sale.

Putere: În general, PC-urile desktop oferă procesoare mai puternice, memorie și capacități de stocare mai mari decât laptopurile. Ele sunt ideale dacă lucrul tău implică rularea de aplicații grele sau multitasking.

Dimensiunea ecranului: PC-urile desktop permit în mod tipic dimensiuni mai mari de ecran, beneficiind designerii grafici sau editorii video. Cu toate acestea, laptopurile pot fi, de asemenea, conectate la monitoare externe pentru un beneficiu similar.

Personalizare: PC-urile au avantajul atunci când vine vorba de upgrade-uri și personalizări. Poți schimba cu ușurință piesele sau adăuga componente noi pentru a îmbunătăți performanța.

Ergonomie: În timp ce laptopurile oferă avantajul portabilității, PC-urile desktop oferă adesea o configurare mai ergonomică cu tastaturi separate și ecrane care pot fi ajustate pentru confortul optim. Decizia între un laptop și un PC se reduce la evaluarea nevoilor și cerințelor de lucru.

Un scaun confortabil care susține coloana vertebrală

amenajarea unui birou

Un scaun de birou ergonomic joacă un rol vital în biroul tău de acasă. Este conceput pentru a oferi suport și confort maxim pe durata orelor de lucru. Dar de ce ar trebui să alegi un scaun ergonomic cu rotile tip Rollerblade în mod specific?

Mobilitate îmbunătățită: Rotile tip Rollerblade alunecă ușor pe podea, permițându-ți să te deplasezi cu ușurință în jurul spațiului de lucru fără a te ridica.

Protejează podeaua: Rotile obișnuite ale scaunelor pot zgâria sau deteriora podeaua în timp. Rotilele tip Rollerblade sunt în general fabricate din poliuretan moale, care este blând cu toate tipurile de podele, inclusiv parchet și covor.

Funcționare silențioasă: Rotilele tip Rollerblade se deplasează în tăcere, asigurând că nu vei deranja pe ceilalți din casa ta în timp ce te deplasezi.

Stabilitate sporită: Aceste roți au adesea o caracteristică de blocare, oferind stabilitate atunci când este necesar.

Durabil: În ciuda moliciunii lor, roțile tip Rollerblade sunt incredibil de durabile și rezistente la uzură. După ce ai luat în considerare aceste beneficii, este clar că un scaun ergonomic cu rotile tip Rollerblade ar trebui să fie în fruntea listei tale de articole indispensabile pentru lucru de acasă. Acest scaun promite confort și asigură mobilitate, siguranță și durabilitate. Un scaun ergonomic care susține curba naturală a spatelui poate reduce disconfortul și durerea.

Un birou setat la înălțimea potrivită pentru utilizarea tastaturii

piese de mobilier

Biroul reglabil o configurație bună a biroului de acasă este fundamentala pentru productivitatea ta. Un birou spațios va oferi suficient loc pentru toate elementele tale de lucru. Caută unul cu spatiu de lucru si de depozitare încorporat sau management al cablurilor pentru a-ți menține spațiul de lucru curat și organizat. amenajarea unui birou amenajarea unui birou

Este important ca în timpul tastării, brațele și încheieturile să fie într-o poziție neutră. Dacă biroul tău rabatabil este prea înalt, poți considera montarea unei tăvițe pentru tastatură sub birou sau ridicarea scaunului pentru a-ți menține încheieturile deasupra tastaturii.

O tastatură externă ergonomică

O tastatură împărțită complet sau parțial, poate reduce stresul pe umeri și poate menține încheieturile într-o poziție neutră. 

Un mouse care se potrivește mâinii

Un mouse confortabil poate reduce oboseala și durerea din încheieturi și degete. Logitech M720 Triathlon Multi-Device Wireless Mouse este recomandat pentru varietatea sa de dimensiuni de mână și tipuri de prindere.

Iluminare bună

amenajarea biroului

O iluminare adecvată cu ajutorul unei lampi de birou ,daca nu ai o sursa de lumina naturala poate reduce oboseala ochilor și poate ajuta la menținerea unei poziții corecte a gâtului.

Orice altceva care te ajută să reduci stresul

Orice tip de stres sau anxietate poate determina încordarea mușchilor. Acest lucru face munca mai dificilă și poate duce, la rândul său, la și mai mult stres. Așadar, include în spațiul tău de lucru lucruri care te vor ajuta să te relaxezi. Aceste articole ar putea include:

Adaugă în spațiul de lucru elemente care te pot ajuta să te relaxezi, cum ar fi căști cu reducere de zgomot, plante de interior sau un difuzor de uleiuri esențiale. Jucându-te cu setările și echipamentul tău, poți găsi combinația potrivită si idei de amenajarea biroului care să îți ofere un spațiu de lucru confortabil și ergonomic.Căști de anulare a zgomotului pentru a elimina sunetele enervante , o plantă de interior pentru a aduce o notă de natură la birou, un difuzor de uleiuri esențiale pentru a pulveriza un anumit parfum în spațiul tău și a te face să te simți mai calm sau mai alert sau de ce nu un corector de postura si o saltea de presopunctura pentru a te relaxa in scurtele tale pauze.

Stand pentru laptop

biroul de acasă

Un suport pentru laptop este esențial pentru a preveni tensiunea în gât și pentru a promova o postură corectă. Ridică dispozitivul la nivelul ochilor, promovând o ergonomie mai bună. În plus, unele oferă chiar capacități suplimentare de răcire.

Monitor pentru calculator mouse și mouse pad

Un monitor extern poate extinde semnificativ spațiul de lucru dacă lucrezi cu un laptop. Monitoarele cu rezoluție mare oferă mai mult spațiu pe ecran, perfect pentru multitasking.

Un mouse ergonomic și un mouse pad pot îmbunătăți semnificativ experiența ta de lucru. Oferă un control mai precis și confort decât touchpad-ul laptopului tău.

Lasă un răspuns

Articole Similare