De ce se dezumfla piscina mea gonflabila?

de ce se dezumfla piscina mea gonflabila

Dacă ai o piscină gonflabilă, poate ai observat că tinde să se dezumfle în timp. Există câteva motive pentru care acest lucru se poate întâmpla. Un motiv pentru care piscina ta gonflabilă se poate dezumfla este că supapele de aer nu sunt etanșe în mod corespunzător. Dacă supapele nu sunt etanșe, aerul va scăpa încet din piscină, determinându-i dezumflarea. Poți verifica supapele pentru a vedea dacă sunt etanșe în mod corespunzător prin umflarea piscinei și apoi scufundarea ei în apă. Dacă bulele de aer scapă din supape, acestea nu sunt etanșe în mod corespunzător și trebuie înlocuite.

Un alt motiv pentru care piscina ta gonflabilă s-ar putea dezumfla este că materialul nu este suficient de rezistent pentru a menține aerul. În timp, materialul se va întinde și slăbi, determinând pierderea lentă de aer a piscinei. Poți verifica materialul umflând piscina și apoi punând un obiect greu pe deasupra ei. Dacă piscina se dezumflă sub greutatea obiectului, înseamnă că materialul nu este suficient de rezistent și trebuie înlocuit. Dacă piscina ta gonflabilă se dezumflă în mod constant, este important să găsești cauza pentru a o putea remedia. În caz contrar, vei continua să ai o piscină care pierde lent aer și este dificil de menținut umflată.

Pluta unei piscine se umflă odată cu creșterea temperaturii. O piscină gonflabilă se extinde pe măsură ce este expusa la căldura soarelui, dar efectul opus apare dacă o lași deschisă peste noapte. Când vremea este mai rece, inelul superior poate să se micșoreze, determinând eșecul piscinei. Dacă folosești doar un tarp sub piscinele gonflabile mai mici, nu vor fi resturi pe sol și nu se vor forma bălți. După fiecare utilizare, va trebui să îți cureți și să îți dezinfectezi piscina pentru copii. Dacă golești și repari scurgerea din piscină, s-ar putea să fie necesar să golești și să repari alte scurgeri.

Se pierde aerul din piscina in conditii de frig?

metoda

Odată cu scăderea temperaturii, presiunea aerului din exterior scade. Această scădere a presiunii determină expansiunea aerului din interiorul unui piscine gonflabile. Aerul care se extinde face sa devină mai puțin ferma. Obiectele gonflabile pot pierde până la 30% din aerul lor în vreme rece.

Cum să mentii piscina fără să piardă aer?

Dacă piscina ta pierde constant aer, s-ar putea să te confrunți cu diverse probleme. Înainte de a proceda, asigură-te că nu sunt găuri. Dacă există, este posibil ca supapele prost instalate să fie de vină. Dacă supapele sunt instalate corect dar tot pierde aer, ar putea fi din cauza vremii reci. Se va dezumfla imediat ce temperatura scade. În plus, aerul poate pătrunde prin material, cum ar fi PVC sau Hypalon, dacă materialul nu este etanșat corect. Verifică toate aceste lucruri pentru a vedea dacă există o problemă,dacă observi că balonul tău pierde aer, ar putea fi momentul să-l examinezi.

De ce se dezumflă piscină gonflabila la soare?

sezonul

Piscinele gonflabile sunt făcute din PVC, care este un tip de plastic. PVC-ul nu este stabil în lumina soarelui și, în cele din urmă, se va descompune, determinând dezumflarea.

O scădere de 10 grade Fahrenheit va slăbi camera interioară cu aproximativ 1%. Un flotant umflat cu mai mult aer poate fi umplut cu aer proaspăt pe măsură ce stă în apă rece. Putem ține populațiile de țânțari la distanță goleind piscinele noastre inflatabile în mod regulat și lăsându-le să stea la soare timp de câteva ore. Dacă ai multe piscine, o soluție bună de depozitare este să le păstrezi în containere etanșe. Atunci când îți depozitezi corespunzător plutele pentru piscină, ele se vor evidenția din mulțime. Când vremea este caldă și uscată, inelul superior se micșorează în mod obișnuit, făcând mai dificilă formarea unui al doilea balon; în acest caz, aerul suplimentar poate agrava problema. Copiii ar trebui să fie ținuți într-o piscină umflată sau plastic cel puțin de două ori pe săptămână.

Decât să intenționezi să omori bacteriile, nu umple piscina cu clor zilnic. O ruptură poate fi cauzată de o varietate de factori. Care este cantitatea de aer care poate să încapă într-o piscina umflată? Tuburile ar trebui să fie umplute doar cu 2% din capacitate.

Este în regulă să lași plutele de piscină în piscină?

Am creat o listă de jucării de piscină care nu sunt recomandate pentru utilizare în piscine. Dacă este din plastic, nu ar trebui să-l lași în piscină. Un şezlong sau un flotant pentru piscină este una dintre cele mai populare jucării. Cu toate acestea, deoarece este expus la multă apă, lumină solară și căldură, plasticul se degradează în timp.

Depozitarea corectă

Dacă nu intenționezi să folosești piscina gonflabila, ar trebui să o păstrezi într-o stare bună. Ele pot dura ani de zile dacă sunt depozitate corespunzător. Permite-le să se ruleze în mod corespunzător și să le păstrezi în saci de vinil. Este recomandat să le păstrezi într-un loc cald, uscat și preferabil uscat. Este o idee bună să le eviți expunerea la ploaie sau zăpadă.

Piscina de joacă se dezumflă constant

Nu există nimic mai frustrant decât să petreci ore umflând o piscină doar pentru ca ea să înceapă să se dezumfle scurt timp după aceea. Înainte să te poți bucura de o zi distractivă la soare, va trebui să găsești scurgerea și să o repari. Din fericire, există câteva modalități de a face acest lucru. În primul rând, verifică cusăturile piscinei pentru eventuale crăpături sau găuri. Dacă găsești vreuna, folosește un kit de reparare pentru a le repara. Apoi, verifică inelul gonflabil din jurul piscinei. Dacă este deteriorat, va trebui să-l înlocuiești. În cele din urmă, verifică pompa și filtrul pentru eventuale scurgeri. Dacă nu poți găsi scurgerea, este posibil să trebuiască să înlocuiești întreaga piscină.

Dacă cauți o modalitate ușoară de a scăpa de realitate în curtea ta, nu căuta mai departe decât o piscină gonflabilă. Utilizatorii sunt iritați când ziua lor relaxantă în piscină se termină când piscina lor se lăsă. Este foarte probabil ca piscina ta gonflabilă să se dezumfle din cauza unei schimbări în temperatura aerului sau din cauza unei mici găuri în perete. Folosirea unei piscine exterioare ca evadare în curte este o modalitate excelentă de a face din curtea ta un refugiu. Prin urmare, poate fi frustrant dacă se dezumflă în mijlocul sesiunii. Pentru a ajuta la menținerea fermității piscinei tale gonflabile cât mai mult posibil, folosește aceste practici recomandate.

Problemele cu inelul gonflabil al piscinei

Inelele gonflabile pentru piscină sunt o modalitate excelentă de a te răcori în timpul verii, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a evita orice probleme. Asigură-te că citești cu atenție instrucțiunile înainte de a umfla piscina și evită să o supraumfli. De asemenea, asigură-te că ții piscina departe de obiecte ascuțite care ar putea să o găurească. În cele din urmă, asigură-te că golești și usuci piscina înainte de a o depozita pentru iarnă.

O baie într-o piscină gonflabilă te poate ajuta să te relaxezi și să eviți să transpiri. Oamenii nu au spațiul, timpul sau banii pentru a construi permanent o piscină în aer liber. Utilizatorii pot obține o varietate de beneficii din utilizarea unei piscine umflate, care a devenit mai durabilă și mai diversificată. O gaură în centrul unui inel gonflabil al unei piscine poate determina dezumflarea acesteia. Piscina pierde aproximativ un PSI de presiune aeriană când temperatura aerului scade cu 10 grade. Vestea bună este că repararea găurilor din inel este un proces simplu care necesită doar un kit de reparații din vinil. Dacă pereții piscinei tale gonflabile scurg, este posibil ca piscina să se dezumfle. Este posibil ca capacitatea piscinei tale de a rămâne complet umflată pentru perioade lungi de timp să se uzeze în cele din urmă. Un al doilea ventil poate scurge, iar șansele de a scurge un al treilea ventil au crescut.

Inelul piscinei Intex se dezumflă constant

sezonul

Un inel de piscină Intex este un tip de plută de piscină gonflabilă conceput să-și păstreze forma și să nu se dezumfle. Cu toate acestea, dacă inelul începe să se dezumfle, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a remedia problema. În primul rând, verifică dacă există o gaură în inel. Dacă există, repară-o cu un kit de reparații sau cu bandă adezivă. Dacă gaura este prea mare, s-ar putea să trebuiască să înlocuiești inelul. Dacă nu există o gaură, problema ar putea fi cu supapa. Încearcă să deschizi și să închizi supapa pentru a vedea dacă te ajută. Dacă nu, este posibil să trebuiască să înlocuiești supapa.

Aerul se scurge din inelul superior al piscinei mele Intex când este umflat

Nu pot localiza sursa. Pentru a răspândi bulele pe inelul superior, folosește o pensulă pentru a turna bule într-un bol. Când există o gaură, vei observa că gaura începe să sufle în jurul ei. Am întâmpinat, de asemenea, dificultăți cu inelul meu și piscina sub nivelul apei. Pentru a localiza scurgerea în inelul superior, am folosit un pulverizator. Scurgerea sub apă a fost descoperită ușor. Folosesc bandă adezivă din metal pentru a sigila scurgerile (sau pentru a le încetini). Acest produs poate fi folosit pe suprafețe umede.

Vezi si ghidul nostru pentru:

Lasă un răspuns

Articole Similare