Cele mai bune manusi de box din 2024: Top 5 modele

Verificat de Raluca Sas

cele mai bune manusi de box

Tabel de Conținut

Cauti cele mai bune manusi de box? Oricine dorește să intre în box știe că va avea nevoie de o pereche de manusi de box înainte de a putea începe. Cu toate acestea, ceea ce s-ar putea să nu știe este cât de mult este necesar pentru selectarea tipului perfect de mănușă de box.

Utilizatorii de diferite stiluri și mărimi vor prefera diferite tipuri de mănuși, în timp ce utilizarea lor prevăzută va determina de fapt pentru ce pot fi folosite.

Aici vei descoperi mai multe informații despre mănuși de box, diferitele tipuri și stiluri și pentru cine este cel mai potrivită fiecare pereche. Acest lucru ar trebui să-ți ofere tot ce ai nevoie pentru a alege perechea perfectă de mănuși de box, indiferent cât de înalte sunt aspirațiile tale.

Top 6 cele mai bune produse

Produs Pret
1. Everlast Pro Style EliteVezi pretul
2. ARMURA DominatorVezi pretul
3. VENUM Contender 2.0Vezi pretul
4. Box Challenger 3.0Vezi pretul
5. EVERLAST 1910 SparringVezi pretul

Cele mai bune mănuși de box per total

Manusi box Everlast Pro Style Elite
5/5

Specificații

 • Sport: manusi de box
 • Număr de mănuși: 2
 • Culoare: Auriu
 • Material: Piele ecologică
 • Imprimare: Logo
 • Tip de închidere: Velcro
 • Greutate: 396.89 g
 • Captuseală: EverShield

Cele mai bune manusi de box ieftine

3.5/5

Specificații

 • Sport: manusi de box
 • Număr de mănuși: 2
 • Mărime: 14 Oz
 • Culoare: Negru
 • Material: Piele ecologică
 • Imprimare: Logo
 • Caracteristici cheie: Antimicrobian
 • Tip de închidere: Velcro

Cele mai bune mănuși de box raport calitate pret

4/5

Specificații

 • Sport: manusi de box
 • Număr de mănuși: 1
 • Mărime: 10 Oz
 • Culoare: Negru
 • Material: Spumă EVA, Piele ecologică
 • Imprimare: Logo
 • Tip de închidere: Velcro

Cele mai bune mănuși de box pentru antrenament

4/5

Specificații

 • Sport: manusi de box
 • Număr de mănuși: 2
 • Mărime: 14 Oz
 • Culoare: Negru, Alb
 • Material: Piele ecologică
 • Imprimare: Cu model

Cele mai bune mănuși de box din piele

5/5

Specificații

 • Sport: manusi de box
 • Număr de mănuși: 2
 • Mărime: 16 Oz
 • Culoare: Maro
 • Material: 75% piele naturală, 25% piele sintetică premium
 • Imprimare: Logo
 • Tip de închidere: Velcro

Ofertă și promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa manusi de box la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru manusi de box pe următoarele magazine:

Ghid de cumparare: Cum alegi cele mai bune mănuși de box?

Indiferent dacă te-ai antrenat de ceva vreme sau doar te gândești să începi, cu siguranță ai observat că nu toate mănușile de box sunt identice. De fapt, există mai multe varietăți decât ai crede și fiecare stil de mănușă are propriile sale utilizări. Iată o scurtă prezentare a majorității stilurilor de mănuși de box pe care le poți întâlni.

mănuși de box

Mănuși pentru antrenament în parteneriat

Mănușile pentru antrenament în parteneriat sunt cele mai grele și mai bine căptușite opțiuni disponibile. Acestea sunt special concepute pentru utilizare în sesiunile de antrenament împreună cu un partener, datorită căptușelii suplimentare care ajută la reducerea oricăror daune cauzate partenerului tău.

Mănuși pentru sac de box

Mănușile pentru sac de box sunt echipate cu o cantitate adecvată de căptușeală, dar mai puțină decât cea găsită în mănușile pentru antrenament în parteneriat, deoarece sunt concepute pentru a proteja mâinile utilizatorului. Acestea sunt special create pentru utilizarea pe sacii de box.

Mănuși pentru antrenament general

Mănușile pentru antrenament general reprezintă o combinație a celor două opțiuni anterioare. Acestea au suficientă căptușeală pentru a fi folosite în antrenamente cu partenerul, dar nu îți vor limita prea mult viteza atunci când lucrezi la sacul de box. Sunt cea mai potrivită opțiune pentru cineva care dorește să se bazeze pe o singură pereche de manusi de box pentru antrenament.

Mănuși pentru competiții de box

Mănușile pentru competiții de box sunt cea mai ușoară și mai puțin căptușită opțiune disponibilă. Acestea sunt concepute pentru viteză și o senzație naturală, fiind aprobate doar anumite greutăți pentru utilizare în competițiile oficiale.

Materialul

Materialul unei mănuși de box va influența aspecte precum confortul, durabilitatea, prețul și estetica. Ia în considerare aspecte cum ar fi bugetul și nivelul tău de abilitate înainte de a decide ce tip de material dorești să alegi.

Materialul principal din care sunt fabricate mănușile de box poate fi vinilul sau pielea. Chiar dacă vinilul a fost folosit de-a lungul anilor, durabilitatea pielii este adesea superioară. Însă este crucial să ții cont că atât poliuretanul (PU) cât și pielea pot varia în calitate, de la materiale ieftine și de calitate slabă până la cele premium și de înaltă performanță.

În ceea ce privește mărcile precum Hayabusa, acestea oferă o gamă variată de mănuși de box concepute cu atenție, selectând materiale de ultimă generație și testând performanța, protecția și confortul.

În ceea ce privește umplutura mănușilor de box, acestea sunt de obicei umplute cu o anumită tipologie de spumă de latex. În ceea ce privește, Ventum , mănușile de box Contender 2.0 folosesc spumă cu tehnologie multistratificată pentru a oferi o protecție maximă a degetelor și sunt căptușite cu material AG™ care reglează temperatura pentru a menține mâinile răcoroase.

manusi de box

Cum se alege marimea la manusile de box?

De fapt, nu există o modalitate certă de a le măsura, deoarece depinde de tipul de antrenament pentru care le folosești. Mulți luptători dețin mai multe perechi de mănuși de box pentru diverse activități. Majoritatea producătorilor creează mănuși între 10 oz și 16 oz. Totuși, uneori sunt disponibile și mănuși de 8 oz sau de 18 oz și chiar mai mari, dar aceste dimensiuni mai mari sunt de obicei făcute la comandă pentru profesioniști. Am elaborat o diagramă utilă pentru a vă ajuta să determinați ce mănuși veți avea nevoie.

Țineți cont că diversele mărci de mănuși au diferite potriviri, așa că este întotdeauna mai bine să vă asigurați că verificați potrivirea mănușii înainte de a cumpăra. Puteți consulta colecția noastră de recenzii despre mănuși de box pentru a vă ghida în alegerea potrivită.

Dimensiuni și Greutate

Alegerea dimensiunii corecte este esențială atunci când achiziționați mănuși de box. Acestea ar trebui să se potrivească perfect în jurul încheieturii mâinii, evitând orice lovitură care ar putea cauza răni atât vouă cât și adversarului vostru.

Cât despre greutate, există diverse opțiuni, fiecare fiind concepută pentru anumite scopuri.

8 oz Mănușile de 8 oz sunt cele mai des folosite în competiții. Ele oferă utilizatorului o viteză și precizie ridicate, păstrând în același timp o senzație naturală.

10 oz Mănușile de 10 oz reprezintă singura altă opțiune permisă în competiții în afară de cele de 8 oz. Acestea au aceleași caracteristici ca varianta mai ușoară, dar furnizează puțin mai multă căptușeală. Sunt potrivite pentru utilizatorii mai mari și mai grei.

12 oz Mănușile de 12 oz reprezintă alegerea ideală pentru antrenament pe sacul de box, oferind un echilibru frumos între viteză și protecție.

14 oz Mănușile de 14 oz fac același lucru ca cele de 12 oz, dar sunt mai potrivite pentru utilizatorii mai mari și mai grei.

16 oz Mănușile de 16 oz sunt alegeri excelente pentru luptele cu alți pugiliști, având suficientă căptușeală pentru a proteja adversarul.

18 oz Mănușile de 18 oz sunt o altă opțiune potrivită pentru antrenamentele de sparring, fiind ideale pentru boxeri mai grei și mai puternici. Acestea oferă confort la transportul greutății suplimentare și protecție extinsă pentru partenerul de antrenament împotriva loviturilor mai puternice.

manusi de box

Tip de Fixare

Tipul de sistem de fixare pentru mănușile de box variază în funcție de câțiva factori, așa că selectarea celei mai bune opțiuni depinde de circumstanțele personale.

Velcro

Mănușile cu velcro sunt ușor de aplicat și de îndepărtat fără ajutor suplimentar. Acestea pot fi ajustate la un nivel rezonabil și sunt potrivite pentru majoritatea utilizatorilor casuali.

Cu sireturi

Mănușile cu siret oferă o fixare mai strânsă, asigurându-se că rămân fixate corespunzător. Cu toate acestea, pot fi dificil de legat singuri și sunt mai potrivite pentru cei care se antrenează în prezența altora care să îi ajute.

Nivel de Abilitate

Fii sincer cu privire la nivelul tău de abilitate. Anumite manusi de box sunt permise doar în sesiuni de sparring sau competiții, așadar asigură-te că selectezi o pereche care este autorizată pentru utilizare în contextul în care vei boxa cel mai des.

Buget

Prețurile mănușilor de box pot varia considerabil. În timp ce există restricții legate de tipul pe care îl poți utiliza în diferite medii, asigură-te că alegi o pereche care se încadrează în bugetul tău, dar care este autorizată pentru activitățile tale.

Întreținerea Mănușilor de Box

După ce ai selectat perechea de mănuși de box potrivite , este important să le menții într-o formă optimă prin îngrijire și întreținere regulate. Deoarece bacteriile se dezvoltă în mediul umed și transpirație, este esențial să le ștergeți imediat după folosire. Apoi, desfa curelele de la încheietură și lăsa mănușile să se usuce la aer într-un spațiu bine aerisit. Totuși, este recomandabil să le feresti de expunerea directă la soare pentru a preveni crăparea și decolorarea.

De asemenea, este benefic să deodorizezi mănușile de box. Poti  folosi o foaie de uscător sau bicarbonat de sodiu. Ștergeți o foaie de uscător în interiorul și exteriorul mănușilor sau presărați bicarbonat de sodiu, lăsându-l să acționeze câteva minute înainte de a îl șterge complet.

Intrebari frecvente despre mănușile de box

Întrebare comună privind mărimile standard ale mănușilor de box și cum să determini mărimea corectă pentru antrenamentul sau competițiile tale.

Utilizatorii caută de obicei diferențele de calitate și performanță dintre mănușile de box realizate din piele naturală sau piele sintetică.

O întrebare obișnuită despre îngrijirea și curățarea mănușilor de box pentru a menține igiena și durabilitatea acestora.

Căutarea recomandărilor și opinii despre cele mai bune mărci sau modele de mănuși potrivite pentru începători în box.

O întrebare obișnuită legată de diferențele și caracteristicile specifice ale mănușilor destinate antrenamentului și celor folosite în competiții de box.

mănuși de box

De ce să ai încredere în noi?

Autorul articolului, Adrian Grozav, a petrecut zeci de ore documentându-se despre manusile de box și citind sute de recenzii pe diferite website-uri profesionale pentru a întocmi acest articol și pentru a se asigura că oferă un conținut de calitate. De asemenea, a colaborat cu experți care lucrează pentru companii din acest domeniu pentru a primii sfaturi în legătură cu produsele testate de către aceștia.

În final, Raluca Sas, o jurnalistă cu o vastă experiență a revizuit articolul pentru a se asigura că oferă o notă de profesionalism pentru cititorii site-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Articole Similare