Cele mai bune globuri de Craciun din 2024 – Top 6 Produse

Verificat de Raluca Sas

Cele mai bune globuri de Craciun

Tabel de Conținut

Cu Crăciunul la doar câteva zile distanță, probabil că faci planuri să aduci un brad de la standul de brazi de Crăciun de la colțul străzii (sau acel brad artificial din pod). Vei dori să decorezi acel brad, dar dacă te simți mai puțin inspirat sau pur și simplu nu știi de unde să începi, am vorbit cu câțiva decoratori profesioniști pentru sfaturile lor despre cum să creezi bradul perfect de Crăciun. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să decizi ce personalitate va avea bradul tău de Crăciun. Vrei ceva exagerat, discret sau într-un punct intermediar? Vrei să acoperi fiecare ramură verde sau să ai un brad puțin luminat? Nu poți greși cu adevărat cu ornamentele roșii, aurii și verzi, iar o combinație de finisaje mate și strălucitoare poate merge foarte bine. Găseste în articolul nostru cele mai bune globuri de Crăciun și decorează bradul pe propriul plac.

Cele mai bune globuri de Craciun: Top 6 Produse

ProdusPreț
1. KringVezi Prețul
2. HestiaVezi Prețul
3. OEMVezi Prețul
4. DecorisVezi Prețul
5. ATSVezi Prețul
6. OEMVezi Prețul

Cele mai bune globuri de Crăciun per total

globuri de craciun Kring
5/5

Specificații

 • Tip produs: Globuri
 • Utilizat pentru: Interior
 • Numar bucati/set: 90
 • Forma: Stea, Figurina, Fulg de nea, Con de brad, Pasare, Glob Rotund
 • Finisaj: Lucios Sclipitor
 • Material: Plastic
 • Culoare: Verde, Auriu

Cele mai bune globuri de Crăciun ieftine

3.5/5

Specificații

 • Tip produs: Globuri
 • Utilizat pentru: Interior
 • Numar bucati/set: 4
 • Forma: Glob
 • Material: Plastic
 • Culoare: Argintiu

Cele mai bune globuri de Crăciun pictate manual

5/5

Specificații

 • Tip produs: Globuri
 • Numar bucati/set: 1
 • Forma: Glob
 • Finisaj: Lucios
 • Material: Sticla
 • Functii: Cadou / Decoratiune
 • Culoare: Alb Mov
 • Diametru: 100 mm

Cele mai bune globuri de Crăciun din sticla

4/5

Specificații

 • Tip produs: Globuri
 • Utilizat pentru: Interior
 • Numar bucati/set: 24
 • Forma: Glob
 • Finisaj: Mat
 • Material: Sticla
 • Culoare: Alb

Cele mai bune globuri de Crăciun din plastic

Specificații

4/5
 • Tip produs: Globuri
 • Numar bucati/set: 100
 • Forma: Rotund
 • Material: Plastic
 • Culoare: Bej sampanie

Cele mai bune globuri de Crăciun cu puf

4/5

Specificații

 • Tip produs: Globuri
 • Utilizat pentru: Interior, Exterior
 • Numar bucati/set: 6
 • Forma: Rotund
 • Material: Plastic
 • Culoare: Alb

Ofertă și promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa globuri de Crăciun la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pe următoarele magazine:

Ghid de cumparare - Cum sa alegi cele mai bune globuri de Craciun

Dacă îți dorești să adaugi ceva special bradului tău sau vrei un mic cadou plăcut pentru cineva de dezvăluit în ziua cea mare, am adunat o selecție a celor mai bune ornamente în diverse stiluri de la diferiți comercianți. De la clasicele bile din sticlă și ghețari transparenți la opțiuni mai inspirate, citește în continuare pentru toate preferatele noastre – cu recomandări de la experții noștri. Indiferent dacă mergi pe stilul complet al filmelor de Crăciun sau îl păstrezi minimalist, există ceva pentru fiecare.

ghid de cumparare globuri de craciun

De ce se folosesc ornamente pe brazii de Crăciun?

În timp ce brazii de Crăciun pe care îi asociem acum cu sărbătoarea au apărut în Germania secolului al XVI-lea, tradiția de a decora arbori sau ramuri de brad verde merge mult mai departe, posibil până la vechii romani și egipteni.

Alte societăți timpurii venerau arborii, iar “arborele paradisului” — decorat pentru a reprezenta fructul interzis din Grădina Edenului — era un motiv obișnuit în cultura populară a Evului Mediu timpuriu. Mai târziu, arborii în formă de triunghi au devenit un simbol al Sfintei Treimi creștine și al vieții noi asociate cu nașterea, moartea și învierea lui Cristos.

Primii brazi de Crăciun europeni erau decorați cu fructe colorate, dulciuri și produse de patiserie. Ornamentele de sticlă suflate manual au apărut curând, iar formele lor au preluat în cele din urmă simbolistica creștină. În anii 1880, antreprenorul F.W. Woolworth a avut ideea genială de a importa primele ornamente de sticlă de Crăciun din Germania în SUA. Succesul acelei inițiative l-a ajutat să lanseze faimoasa sa rețea de magazine cu produse de cinci și zece cenți.

În timp ce oamenii încă își decorează brazii cu stele, îngeri și alte simboluri creștine, la fel de multe ornamente sunt pur decorativ. Indiferent de semnificația lor, ornamentele moderne adaugă frumusețe, aduc bucurie și dau un atingere personalizată fiecărui brad.

Tipuri de ornamente de Crăciun

Cele mai comune materiale pentru ornamentele moderne de Crăciun sunt sticla, metalul, plasticul și lemnul. Ornamentele vin într-un număr aproape infinit de forme, dar iată câteva dintre cele mai comune:

 1. Ornamente sferice. Ornamentul sferic standard de Crăciun, foarte popular, poate fi realizat din metal, sticlă sau plastic. Poate fi monocolor sau multicolor, pictat manual sau chiar din sticlă suflată manual. Se crede că acestea imită forma merelor și ar putea fi primul tip de ornament de Crăciun. Seturile de ornamente sferice pot crea o decorare de bază pentru bradul tău, pe care apoi o poți personaliza cu mai multe ornamente.

 2. Ornamente în formă. Adesea realizate din sticlă, plastic sau metal ușor, aceste ornamente strălucitoare, clare sau colorate, pot avea forme precum clopote, lacrimi sau ghețari și fulgi de zăpadă. Dar nu se oprește aici, există forme de bază. Ornamentele din metal turnat, sticlă sau plastic pot reprezenta practic orice obiect, inclusiv om de zăpadă, Moș Crăciun, animale, fructe și legume sau monumente celebre.

 3. Ornamente confecționate manual. Ornamentele de Crăciun sunt adesea realizate manual de copiii de la școală și trecute mai departe prin generații. Ornamentele din lemn, în special cele pictate manual, pot adăuga un aspect rustic bradului. Lemnul este un material iertător pentru ornamente, deoarece nu se sparge în caz de cădere sau ambalare neglijentă. Este, de asemenea, o opțiune bună pentru ornamentele făcute acasă, precum cele realizate din aceste felii de lemn pre-forate.

 4. Ornamente păstrate. Multe familii au obiceiul de a cumpăra un ornament nou și distinctiv în fiecare an. Aceste ornamente evocă apoi amintiri speciale, în special pe măsură ce copiii cresc. Ornamentele păstrate în familie pot fi realizate manual, pot evoca amintiri de la o vacanță specială sau pot fi achiziții de lux, precum ornamentele împodobite cu cristale Swarovski.

Siguranța globurilor

Alege înălțimea: Pune ornamentele prețioase și fragile în partea de sus a bradului, la înălțimea la care nu pot ajunge lăbuțele și mânuțele mici.

Atacul gustării: Dacă folosești elemente comestibile precum popcorn sau bastoane de mentă, asigură-te că sunt în afara razei de acțiune a animalelor de companie. (Cu toate acestea, dacă pisica ta urcă în copac, probabil că vei vrea să renunți complet la decorațiile comestibile.) Ai în vedere, de asemenea, că vâscul și acei spini de Crăciun sunt toxici pentru animalele de companie și copii deopotrivă, iar sârmă de Crăciun poate provoca probleme grave în tractul digestiv al unei pisici.

Nu atinge: Învață copiii mici o regulă de „uite, dar nu atinge” în jurul bradului, atât pentru siguranța lor, cât și pentru siguranța bradului. Pentru copiii mici, poți lua în considerare chiar o ușă pentru copii în jurul bradului. Recomandăm ca în casele cu copii mici să se evite ornamentele care arată ca bomboane sau alte alimente.

Curățenie: Verifică des sub brad pentru ornamentele care s-ar putea să se fi spart sau căzut atunci când bradul a fost atins. Curăță praful și orice bucăți sparte și repune orice ornamente căzute înainte ca câinele să le prindă.

Așezare pe masă: Dacă ai un brad de înălțime medie, așează-l pe o masă pentru a-l ține departe de animalele de companie și copiii care nu pot ajunge la el.

Suspendă-l: Pentru o abordare reală a împodobirii bradului, încearcă să agăți un brad de Crăciun cu vârful în jos. Bradul este suspendat de tavan, rămânând în condiții de siguranță și securizat, iar dedesubt este mai mult spațiu pentru toate acele cadouri! Este o tradiție veche, dar una care a devenit un trend nou și inovator, economisind spațiu.

Intrebari frecvente despre globurile de Crăciun

Dacă dorești o abordare mai modernă, culorile neutre sau albe combinate cu lumini albe de Crăciun ar putea fi cea mai bună alegere. Pentru o notă chiar mai colorată, adaugă nuanțe de mov și albastru împreună cu câteva ornamente argintii și albe. Combinarea de accente aurii și turcoaz creează o priveliște modernă, dar totuși elegantă. Alege un set cu un design care te bucura pentru a avea cele mai frumoase sărbători.

Dimensiunile standard ale ornamentelor sub formă de glob de Crăciun variază între 5 și 10 cm. Aceste dimensiuni sunt cele mai des utilizate pentru bradul de Crăciun acasă. Dimensiunile mai mici sunt de obicei folosite pentru decorarea brăduților de Crăciun de pe mese sau în ghivece, sau ca umplutură pe brazii de dimensiuni convenționale.

Female Hands Hanging Ornament on Christmas Tree

De ce să ai încredere în noi?

Autorul articolului, Adrian Grozav, a petrecut zeci de ore documentându-se despre globurile de Crăciun și citind sute de recenzii pe diferite website-uri profesionale pentru a întocmi acest articol și pentru a se asigura că oferă un conținut de calitate. De asemenea, a colaborat cu experți care lucrează pentru companii din acest domeniu pentru a primii sfaturi în legătură cu produsele testate de către aceștia.

În final, Raluca Sas, o jurnalistă cu o vastă experiență a revizuit articolul pentru a se asigura că oferă o notă de profesionalism pentru cititorii site-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Articole Similare