Cel mai bun kit de laminare pentru gene si sprancene din 2024: Top 5 Produse

Verificat de Raluca Sas

Cel mai bun kit de laminare pentru gene si sprancene

Tabel de Conținut

Lumea sprâncenelor și a genelor este în continuă evoluție, iar noi tendințe continuă să apară. Mulți dintre noi sunt în căutarea sprâncenelor sau genelor visurilor noastre, fie că ale noastre naturale sunt puțin neastâmpărate, afectate de tendința de epilare excesivă a anilor ’90 sau doar genetic distante de ideal. Laminarea sprâncenelor sau a genelor apare ca o soluție—o versiune extinsă a sprâncenelor cu săpun, practic un permanent pentru sprâncene.

Această tehnică implică ridicarea și netezirea fiecărui fir de păr cu un tratament special de keratină, oferind o formă uniformă care rezistă săptămâni în șir. Procesul poate umple golurile și crea iluzia unei creșteri semnificative a părului. Partea cea mai bună? Rezultatele durează săptămâni întregi, deci nu va trebui să repeți procesul în fiecare dimineață înainte de a ieși pe ușă. Descoperă cel mai bun kit de laminare pentru gene si sprancene cu ajutorul acestui articol.

Cele mai bune kituri de laminare gene si sprancene: Top 5 Produse

ProdusPreț
1. UnimoreVezi Prețul
2. ZggzergVezi Prețul
3. LXNZUHNVezi Prețul
4. LXNZUHNVezi Prețul
5. NanolashVezi Prețul

Cel mai bun kit pentru laminarea genelor si sprancenelor per total

5/5

Specificații

 • Zona corporala: Ochi
 • Tip produs: Kit laminare gene si sprancene
 • Tip: Profesional
 • Culoare: Incolor

Cel mai bun kit pentru laminarea genelor si sprancenelor ieftin

3.5/5

Specificații

 • Zona corporala: Gene si sprancene
 • Tip produs: Kit pentru laminarea genelor și sprancenelor
 • Tip: Clasic
 • Forma/Textura: Ceara
 • Gradul de acoperire: Mare
 • Gama: Brow Artist, Brow Art Duo
 • Proprietati: Acid hialuronic
 • Beneficii: Hidratare, Alungire, Regenerare
 • Culoare: Multicolor

Cel mai bun kit pentru laminarea genelor si sprancenelor raport calitate pret

4.5/5

Specificații

 • Zona corporala: Sprancene
 • Tip produs: Kit laminare sprancene si gene
 • Tip: Clasic
 • Culoare: Negru
 • Setul contine: Kitul de laminare

Cel mai bun kit pentru laminarea genelor si sprancenelor profesional

4.5/5

Specificații

 • Zona corporala: Sprancene, Gene
 • Tip produs: Kit sprancene
 • Tip: Profesional
 • Culoare: Negru
 • Setul contine: Gel de fixare, accesorii

Cel mai bun kit pentru laminarea genelor si sprancenelor acasă

4/5

Specificații

 • Zona corporala: Ochi
 • Tip produs: Kit laminare gene si sprancene
 • Tip: Profesional
 • Efect: Lash lift
 • Culoare: Incolor

Ofertă și promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa kituri pentru laminare la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pe următoarele magazine:

Ghid de cumparare - Cum alegi cel mai bun kit de laminare pentru gene si sprancene?

Sprâncenele au o modalitate interesantă de a rămâne în tendință. De la liniile subțiri ale anilor ’90 la arcele groase și precis îngrijite ale zilelor noastre, ele au rămas un punct de atracție în trendurile de frumusețe. Navigarea în peisajul sprâncenelor poate fi dificilă, cu diferite stiluri precum sprâncenele cu săpun, sprâncenele umbrite și sprâncenele răvășite care își fac apariția pe scenă.

Trendul actual al sprâncenelor care face furori este cel al sprâncenelor laminate. Acest trend a apărut în jurul anului 2019, oferind o apariție mai discretă în comparație cu stilurile perfect epilate sau exagerat de dese ale trecutului. Imaginează-ți o combinație între Cara Delevigne și un strop de Posh Spice, și vei avea esența sprâncenelor laminate, care a luat avânt în acest an.

Practic, este asemănător unui permanent pentru sprâncene, uneori numit și laminare. Procesul slăbește firul de păr, permițându-i să fie tras delicat în sus și să fie aplatizat într-o singură direcție. Rezultatele sunt semipermanente, având scopul de a evidenția plinătatea și uniformitatea sprâncenelor fără a fi nevoie de micro-acer sau colorare—un fel de a obține rezultatele perfecte ale gelului pentru sprâncene, dar într-o stare semipermanentă.

Pentru a cumpara orice produs, tot ce trebuie sa faci este sa verifici disponibilitatea pe stoc si pretul in lei, sa apesi pe “adauga in cos”, sa selectezi modalitatea de livrare si transport si sa finalizezi plata.

Ce este laminarea?

Laminarea folosește o soluție chimică similară cu cea din permanentul pentru a-ți netezi și îndrepta sprâncenele și genele, eliminând buclele și onduleurile. Dacă îți dorești acele sprâncene pufoase și atrăgătoare, ia în considerare kiturile de laminare pentru acasă – o alternativă mai prietenoasă cu bugetul față de tratamentele din saloane. Aceste kituri, cu o durată de efect de câteva săptămâni, oferă o experiență fără durere în comparație cu microblading-ul, o metodă de machiaj semi-permanent care implică o lamă manuală pentru a crea linii asemănătoare firelor de păr.

Dacă genele naturale sunt lipsite de culoare și volum, atunci poți opta pentru curbarea genelor cu ajutorul unui kit de laminare care te va ajuta să aduci efectul de lifting genelor tale. Procedura de curbare nu este dureroasă, iar genele tale vor fi mult mai voluminoase, chiar și fără mascara. Efectul de gene curbate oferă o privire și un look mai senzual.

Procesul de aplicare

 1. Aplicarea unei soluții pentru a rupe legăturile din păr.
 2. Așezarea unei bucăți de folie de plastic pe sprâncene pentru a le permite să se proceseze drepte și nete.
 3. Aplicarea unui agent neutralizant pentru a îndrepta legăturile din păr și a obține aspectul laminat. Laminarea sprâncenelor este ideală pentru cei care doresc sprâncene mai pline și mai înălțate, accentuând înălțimea. Dacă obișnuiești să folosești gel pentru sprâncene pentru efectul de ridicare, laminarea sprâncenelor îți ușurează sarcina de a-ți ridica sprâncenele în mod spectaculos și de a le menține în această poziție.

Protejarea ochilor în timpul procesului

Este recomandată folosirea unor formule suficient de groase pentru a nu se scurge, reducând riscul de a ajunge în ochi. Dacă soluția inițială este mai subțire, înclinarea ușoară a capului și aplicarea unei folii de plastic pot preveni orice mișcare în timpul procesului.

Te întrebi cât durează rezultatele laminării sprâncenelor și genelor? Aceste kituri sunt o comoară în materie de frumusețe – cu întreținere redusă și rezultate fantastice. Experții sugerează că rezultatele pot dura între 4 și 8 săptămâni, în funcție de textura firelor tale.

Intrebari frecvente despre kiturile de laminare pentru gene si sprancene

Intrarea în contact cu apă ar putea să interfereze cu procesul de laminare și să afecteze durabilitatea tratamentului tău. Evită piscinele și băile timp de 24 de ore și fii foarte atent în duș și când îți speli fața (evită, dacă este posibil).

La fel cum permanentul aplicat părului de pe cap poate duce la uscarea și deteriorarea acestuia, laminarea sprâncenelor ar putea să le deterioreze în mod potențial în aceeași măsură. Șansele tale sunt mai mari dacă repeti procesul prea des sau mai devreme de 6 săptămâni. Un alt risc mai serios este daunele la nivelul ochilor. Noi recomandăm doar utilizarea de produse profesionale pentru genele și sprancenele tale.

De ce să ai încredere în noi?

Autorul articolului, Adrian Grozav, specializat în recenzii de produse detaliate și sincere. În timpul redactării acestui articol, el a examinat cu atenție rezultatele testelor celor 5 produse incluse și a adunat detaliile esențiale care te vor ajuta să alegi kitul de laminare potrivit. 

În final, Raluca Sas, o jurnalistă cu o vastă experiență a revizuit articolul pentru a se asigura că oferă o notă de profesionalism pentru cititorii site-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Articole Similare