Cel mai bun capac WC cu functie de bideu inclusa din 2024: Top 5 Modele

Verificat de Raluca Sas

Cel mai bun capac WC cu functie de bideu inclusa

Tabel de Conținut

O bucata uscată de hârtie nu este niciodată cea mai bună alegere pentru curățarea zonelor cele mai sensibile. Cel mai bun capac WC cu funcție de bideu inclusa face din vizitele tale la toaletă o experiență mult mai plăcută, oferind un jet de apă cu presiune reglabilă exact unde vrei, un scaun încălzit și chiar un uscător cu aer cald.

Am consultat doi medici și am testat o mulțime de capace și accesorii de bideu în ceea ce privește performanța, opțiunile de ajustare și ușurința de utilizare pentru a găsi cel mai bun bideu. Dacă ești la început cu viața de bideu, este simplu să înveți cum să instalezi un capc cu functie de bideu și să afli cum să folosești un bideu cu toaleta ta, chiar dacă nu ai mai încercat vreodată unul.

Cele mai bune capace WC cu functie de bideu inclusa: Top 5 produse

ProdusPreț
1. XiaomiVezi Prețul
2. Tempo LineVezi Prețul
3. DaewonVezi Prețul
4. DaewonVezi Prețul
5. Living SolutionsVezi Prețul

Cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu per total

5/5

Specificații

 • Tip produs: Capac toaleta
 • Tip capac toaleta: Cu bideu
 • Culoare: Alb

Cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu ieftin

3.5/5

Specificații

 • Tip produs: Capac toaleta
 • Tip capac toaleta: Cu bideu
 • Material: ABS
 • Culoare: Alb
 • Greutate: 4 Kg

Cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu și încălzire

4/5

Specificații

 • Tip capac toaleta: Clasic
 • Imprimeu: Uni
 • Caracteristici cheie: Scaun incalzit
 • Culoare: Alb

Cel mai bun capac de WC cu funcție de bideu electric

4.5/5

Specificații

 • Tip produs: Capac bideu
 • Tip capac toaleta: Cu bideu
 • Tip rezervor: Ingropat
 • Culoare: Alb

Cel mai bun capac de WC cu functie de bideu non-electric

4/5

Specificații

 • Tip produs: Bideu non-electric
 • Tip capac toaleta: Capac wc cu bideu
 • Culoare: Alb

Ofertă și promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa capace WC cu funcție de bideu inclusă la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pe următoarele magazine:

Ghid de cumparare - Cum aleg cel mai bun capac WC cu functie de bideu inclusa

Bideurile utilizează o duză care direcționează un jet de apă către partea ta din spate, pentru a clăti zona după ce mergi la toaletă. Chiar dacă baia ta nu este echipată cu un bideu independent, poți obține un capac cu aceasta funcție pentru a obține același efect. Modelele mai simple permit spălarea de bază, dar altele oferă caracteristici mai avansate, cum ar fi uscătoare de aer, scaune încălzite și inchidere lenta.

După ore de cercetare, am adunat cele mai bine cotate capace cu funcție de bideu de pe piață și le-am supus testelor acasă timp de două săptămâni, pentru a vedea cum se descurcă în mediile reale. Le-am evaluat în funcție de configurare, ușurința de utilizare, eficacitate și valoare în timpul perioadei noastre de testare, și am compilat această listă a celor mai bune modele pentru fiecare configurare și buget.

ghid de cumparare capac wc cu functie de bideu

Instalare și curățare

Cu majoritatea capacelor de toaletă cu bidet, instalarea necesită de obicei o cheie și poate o surubelniță, și ar trebui să dureze aproximativ o oră. Mai întâi, scoate capacul vechi de toaletă și înlocuiește-l cu un suport subțire de montare din plastic (se atașează prin aceleași găuri). Apoi glisează scaunul cu bideu pe suport până când se încuie în loc.

Fiecare bideu vine cu un conector tip T care de obicei se instalează între furtunul de alimentare și intrarea rezervorului de toaletă. Acesta furnizează apă bideului printr-un furtun flexibil. Pentru a instala acest conector, trebuie să oprești apa de unde iese din perete – ar trebui să existe o supapă acolo; apoi golește rezervorul cu o clătire și deconectează furtunul de unde se atașează la toaletă. Aici se pune conectorul tip T. În procesul de instalare, puțină apă se varsă din furtun, dar aceasta poate fi colectată într-un pahar mic (noi am folosit un vas de iaurt vechi). Înainte de a cumpăra un bidet, asigură-te că poți să accesezi robinetele.

În ceea ce privește partea electrică, bideul se conectează doar. Majoritatea au o lungime de cablu de 1,2 m, deci poate fi necesar un prelungitor sau o priză nouă.

Bideurile sunt proiectate să se potrivească pe majoritatea toaletelor, dar nu putem garanta 100% compatibilitate. Cu siguranță vor exista anumite toalete care nu se potrivesc cu anumite bideuri. Recomandăm să contactezi producătorul, dacă ai întrebări.

Tipuri

Diferența principală între o atașare pentru bideu și un capac cu funcție de bideu este că, în timp ce capacele înlocuiesc capacul existent de toaletă, atașările pentru bideu se potrivesc de obicei între scaunul de toaletă existent și cuva. Atașările pentru bideu tind să fie non-electrice, iar capacele pot fi fie electrice, fie non-electrice.

Presiune și Temperatură

În timp ce unele bideuri pot avea o singură setare standard pentru presiunea apei și temperatură, multe modele de calitate superioară, oferă setări reglabile, inclusiv controlul presiunii și temperaturii. A avea control complet asupra presiunii apei bideului poate fi deosebit de util pentru cei care ar putea fi sensibili în zona intimă și doresc să se asigure că jetul nu este prea puternic pentru gustul lor.

Ajustabilitatea temperaturii poate permite o experiență mai confortabilă și luxoasă în timpul utilizării unui bideu, deoarece apa rece poate părea destul de aspră sau neplăcută pentru unii utilizatori. Pentru o opțiune cu apă caldă, caută un capac cu funcție de bideu care oferă control al temperaturii. Acest lucru înseamnă că trebuie conectat la liniile de alimentare cu apă caldă și rece – ceea ce ar putea însemna trasarea unei linii de apă către chiuvetă. În timp ce alegerea unui capac doar cu temperatura apei ambiante poate oferi o configurare mai convenabilă, dar unii oameni preferă opțiunea de a folosi apă mai caldă.

Cum am testat

Pentru a testa bideurile, le-am instalat pur și simplu și le-am folosit – mai întâi într-un apartament partajat de patru persoane, apoi într-o locuință cu șase persoane și, de asemenea, într-o casă cu cinci persoane, inclusiv copii de doar 5 ani care au folosit bideurile. În toate locațiile, am avut invitați care au folosit bideurile și ne-au oferit reacțiile și gândurile lor despre experiență. Scopul acestor teste subiective de primă mână a fost să căutăm elementele de succes pe care statisticile nu le arată: confortul scaunului, ușurința de instalare, simplitatea utilizării, capacitatea de a fi utilizate de copii și, desigur, cât de curate ne-au făcut spatele.

Întrebări frecvente despre capacele de WC cu funcție de bideu incluă

Comparativ cu hârtia igienică singură, există multe motive pentru a obține un bideu. Unul dintre principalele beneficii ale bideurilor este că te pot ajuta să cheltui mai puțini bani pe hârtia igienică deoarece elimină necesitatea de a șterge complet. Unele modele au chiar un uscător de aer încorporat pentru a necesita și mai puțină hârtie igienică.

Nu toate oferă controlul temperaturii apei, dar multe o fac. Atât bideurile electrice, cât și cele non-electrice pot accesa apa caldă, dar sistemele de încălzire pot fi diferite între cele două. În timp ce multe atașări non-electrice pentru bideu necesită o conexiune la apă caldă de la chiuvetă, atașările electrice pentru bideu folosesc în mod obișnuit un rezervor de apă caldă, un încălzitor instant sau o combinație a ambelor.

De ce să ai încredere în noi?

Autorul articolului, Adrian Grozav, a dedicat zeci de ore cercetării , analizând informații din numeroase surse și examinând sute de recenzii de specialitate despre capacele de WC cu funcție de bideu inclusă disponibile pe diferite platforme online. Acest demers a fost crucial pentru crearea unui conținut informativ și de înaltă calitate. În plus, colaborarea sa cu specialiști din industrie a adus în articol sfaturi și perspective valoroase referitoare la produsele testate..

În final, Raluca Sas, o jurnalistă cu o vastă experiență a revizuit articolul pentru a se asigura că oferă o notă de profesionalism pentru cititorii site-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Articole Similare