Cel mai bun antifurt bicicleta din 2024: Top 6 modele

Verificat de Raluca Sas

cel mai bun antifurt bicicleta

Tabel de Conținut

Cauti cel mai bun antifurt bicicleta? Furtul de biciclete este o problemă predominantă. Folosirea unui antifurt bicicleta este o metodă preventivă utilă pentru a împiedica să ti se întâmple ceea ce este mai rău. Desigur, nu este o garanție. Totuși, alegerea unui bun antifurt este la fel de importantă ca și alegerea unei biciclete, deoarece ar trebui să fie folosit la fel de des. Acestea fiind spuse, te încurajăm să găsesti potrivirea perfectă; un antifurt pentru bicicletă care se potrivește nevoilor de securitate ale locului în care mergi și facilitează formarea obiceiului de a-l folosi.

Un sistem antifurt a bicicletei ar trebui să fie folosit atunci când parchezi bicicleta într-un cadru public, chiar și atunci când stai într-o cafenea și o poți vedea. Hoții de biciclete operează cu ocazia; dacă ei cred că te pot fura cu puțin risc pentru ei înșiși, o vor face. Chiar și într-un loc public aglomerat, un hoț poate să nu ezite să taie rapid un lacat slab și să plece cu bicicleta.

Citind ghidul nostru de cumpărare a lacătelor pentru biciclete, vei afla despre beneficiile pe care le oferă fiecare tip de antifurt pentru biciclete, precum și despre evaluările de securitate care ar trebuii sa le consideri și ce înseamnă fiecare dintre ele.Scopul acestui ghid este de a te ajuta să găsești antifurtul care funcționează cel mai bine pentru tine și pentru bicicleta ta.

Top 6 cele mai bune sisteme antifurt de biciclete

Produs Pret
1. U-Lock Yale cu cifruVezi pretul
2. YaleVezi pretul
3. ABUS – Granit X-PlusVezi pretul
4. Ulac The BeeVezi pretul
5. LittleDomVezi pretul
6. Yale Maximum Security lantVezi pretul

Cel mai bun antifurt pentru bicicleta per total

Antifurt U-Lock Yale cu cifru
5/5

Specificații

 • Tip: U-lock
 • Tip inchidere: Cu cifru
 • Material: Metal
 • Lungime: 23 cm
 • Lățime: 11.5 cm
 • Greutate: 1.2 Kg
 • Culoare: Negru

Cel mai bun antifurt pentru bicicleta ieftin

3.5/5

Specificații

 • Tip: Cablu din oțel
 • Tip închidere: Cu cifru
 • Material: Oțel și vinil
 • Lungime: 1.8 metri
 • Culoare: Multicolor

Cel mai bun antifurt pentru bicicleta premium

5/5

Specificații

 • Tip: U-lock
 • Tip închidere: Cheie
 • Material: Oțel
 • Lungime: 160 cm
 • Culoare: Negru

Cel mai bun antifurt pentru bicicleta cu senzor anti taiere si miscare

4/5

Specificații

 • Tip: Cablu din oțel
 • Tip închidere: Cheie
 • Material: Oțel
 • Lungime: 1.2 metri
 • Lățime: 1.2 centimetri
 • Culoare: Negru

Cel mai bun antifurt pentru bicicleta tip alarma

Specificații

4.5/5
 • Tip: Modular
 • Tip închidere: Digitală
 • Material: Plastic
 • Lungime: 15 cm
 • Lățime: 5 cm
 • Greutate: 100 g
 • Culoare: Negru

Cel mai bun antifurt bicicleta tip lant

4.5/5

Specificații

 • Tip: Cu lanț
 • Tip închidere: Cheie
 • Material: Oțel
 • Lungime: 1.1 metri
 • Culoare: Negru

Ofertă și promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa antifurt bicicleta la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru sistem antifurt pentru bicicleta pe următoarele magazine:

Ghid de cumparare: Cum sa alegi cel mai bun antifurt bicicleta?

Un antifurt de bicicleta poate avea multiple variante si rămâne la latitudinea ta să decizi ce preferi. În prezent, există patru tipuri principale de încuietori pentru biciclete: antifurt în U, lanțuri, antifurt pliabil și cabluri. Unele încuietori pentru biciclete de pe piață chiar combină două dintre aceste tipuri. Tipurile diferă în ceea ce privește nivelul de securitate pe care îl oferă, versatilitatea și ușurința în utilizare și transport. Alegerea ta depinde de nivelul de protecție necesar pentru cartierele în care vei lăsa bicicleta. Cu toate acestea, vei dori, de asemenea, să iei în considerare cât de ușor este antifurtul de utilizat și dacă ești dispus să-l porți cu tine.

Antifurt in forma de U

antifurturi

Încuietori în formă de U sunt construite din oțel întărit turnat în forma literei „U” și sunt adesea acoperite cu cauciuc sau plastic pentru a proteja vopseaua bicicletei și pentru a reduce zgomotul în timpul mersului. Cele două capete ale literei „U” se conectează la mecanismul de blocare, o bară transversală care închide „U” într-o formă de „D”, și se deschid și se închid cu o cheie sau un cadran combinat. Cele mai sigure încuietori în U au un sistem dublu de blocare strâns, astfel încât, chiar dacă „U” este tăiat cu un polizor unghiular portabil sau altă unealtă electrică, capetele rămân încă blocate. Aceasta înseamnă că nu va exista prea multă mișcare în capetele barei în cazul tăierii. În această situație, hoțul de biciclete trebuie să facă două tăieturi pentru a îndepărta lacătul de pe cadru sau suport pentru biciclete. Cricurile hidraulice pentru sticle sunt de asemenea folosite de infractori pentru a forța încuietorile în U, deși mult mai puțin frecvent.

Acest tip de lacat necesită un hoț de biciclete profesionist sau un hoț cu scule electrice pentru a fi deschis, ceea ce face furtul mai dificil, dar nu imposibil. În general, încuietorile în U tind să fie mai grele decât alte tipuri de încuietori și, datorită formei rigide, sunt mai dificil de purtat. De asemenea, dimensiunea și lipsa de flexibilitate a încuietorilor în U ar putea limita modul în care și unde îți poți încuia bicicleta, în funcție de dimensiunea cadrului și a anvelopelor tale.

Antifurt tip lant

lant

Lanțurile constau dintr-un lanț de oțel acoperit cu o mantă pentru a proteja vopseaua bicicletei tale. Capetele lanțului sunt conectate printr-un fel de lacat. Variația nivelului de securitate aici depinde de grosimea lanțului și calitatea lacătului. Un lanț gros, fabricat din oțel întărit, cu spații mai mici între verigi și un lacat de calitate superioară sau un lacat cu disc, este cel mai rezistent lanț la spart. Lanțurile pot fi rupte cu forță de torsiune, așa că un spațiu mic între verigi lasă puțin loc pentru introducerea unei pârghii. Cu toate acestea, dacă un hoț dispune de unelte potrivite, este necesară o tăietură din lacat pentru a învinge un lacat cu lanț. Lanțurile sunt flexibile și au un diametru mare, astfel încât să fie mai ușor să le fixezi de structuri imobile. Cu toate acestea, acestea tind să fie voluminoase și să cântărească mai mult decât alte dispozitive de securitate.

Antifurt pliabil

sistem antifurt

Antifurturile pliabile au cea mai unică configurație în ceea ce privește design-ul, constând din mai multe bare de oțel conectate prin nituri care le permit să pivoteze independent una de cealaltă. Acest lucru oferă mult mai multă flexibilitate decât încuietorile rigide în formă de U, ceea ce este extrem de util atunci când structura la care îți fixezi bicicleta are o formă neobișnuită. Acest tip de lacat este excelent pentru transportul ușor deoarece cântărește mult mai puțin decât încuietorile în formă de U și lanțurile și se pliază într-o dimensiune compactă. Nu te vor încărca sau lua mult spațiu în geanta ta preferată tip messenger. Principala dezavantaj este nivelul lor de securitate, care se situează într-un interval de la scăzut la mediu. Acestea tind să fie cele mai slabe la articulațiile lor pivotante.

Antifurt tip cablu

cifru

Fabricate din oțel răsucit sau împletit, cu un strat de cauciuc sau plastic, capetele se conectează la un lacăt (uneori se conectează cu balamale, în timp ce celelalte capete ale cablurilor sunt fixate ferm în interiorul încuietorului). Variațiile din această categorie includ grosimea cablului, rezistența și tipul de blocare (combinat sau cheie) și dacă cablul este spiralat sau netorsionat.

În general, cablurile de blocare cu mai multe fire de sârmă împletite sunt cele mai solide, deoarece sunt mai dificil de tăiat decât cablurile cu mai puține fire împletite. Cablurile tind să fie ușoare, variantele spiralate fiind cele mai ușor de transportat, fie într-o geantă, fie înfășurate în jurul cadrului bicicletei. Diametrul lor mare și flexibilitatea le oferă o mai mare versatilitate în asigurarea roților de obiecte imobile.

Cu toate acestea, reține că cablurile sunt cele mai ușor de tăiat cu unelte simple și ieftine. Drept urmare, rar le recomandăm pentru blocări care durează mai mult de câteva minute nesupravegheate. Cum ar trebui să te gândești la aceste încuietori? Acestea sunt soluția pentru hoțul oportun care vede o bicicletă nesupravegheată, sare pe șa și pleacă, lăsându-te blocat și cu o pierdere financiară

Nivel de securitate

În afară de tipul și nivelul de securitate, există câțiva alți factori importanți de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un lacăt pentru bicicletă:

 • Ia în considerare dimensiunea lacătului. Asigură-te că este suficient de mare pentru a înconjura cadrul și roțile, dar nu atât de mare încât să fie greu de transportat.

 • Ia în considerare greutatea lacătului. Lacătele mai grele sunt mai rezistente la tăiere, dar pot fi și incomode pentru transport.

 • Ia în considerare materialul lacătului. Unele materiale sunt mai rezistente la tăiere sau rupere decât altele. Asigură-te că lacătul pe care îl alegi vine cu o garanție solidă. Acest lucru te va proteja în cazul unor probleme cu lacătul.

Dacă cauți un nou dispozitiv de blocare pentru bicicletă, ia în considerare câteva aspecte importante. În primul rând, gândește-te la tipul de lacăt de care ai nevoie. În al doilea rând, evaluează nivelul de securitate pe care îl dorești. În cele din urmă, ia în considerare și alte caracteristici care ar putea fi esențiale pentru tine, cum ar fi ușurința în utilizare sau portabilitatea. Prin luarea în considerare a tuturor acestor factori, vei găsi cu siguranță cel mai bun lacăt pentru nevoile tale de securitate a bicicletei.

Recomandari cheie pentru un antifurt de bicicleta

 • Lacatele oferă un nivel ridicat de securitate și sunt ideale pentru cei care au nevoie de protecție maximă.

 • U-Locks oferă un nivel bun de securitate și pot fi mai ușoare și mai compacte decât încuietorile cu lanț.

 • Încuietorile cu cablu oferă un nivel moderat de securitate și sunt mai flexibile decât alte tipuri de încuietori.

 • Încuietorile cu combinație oferă un nivel bun de securitate și sunt ușoare și compacte.

 • Când selectezi un lacăt pentru bicicletă, iei în considerare tipul, nivelul de securitate, dimensiunea, greutatea și materialul pentru a determina securitatea acestuia.

 • Ai în vedere ceea ce ai nevoie și orice alte caracteristici care ar putea fi importante pentru tine în timp ce iei decizia.

 • Investiția într-un lacăt de securitate mai mare merită, mai ales dacă intenționezi să lași bicicleta nesupravegheată pentru perioade lungi de timp.

 • Caută un lacăt pentru bicicletă cu o garanție solidă pentru o protecție suplimentară împotriva defectelor sau deteriorării.

Intrebari frecvente despre antifurtul de bicicleta

Încuietorile în formă de U sunt adesea considerate cele mai sigure. Lacătele din acest tip de închidere oferă o protecție bună pentru biciclete, fiind mai rezistente la tăiere sau spargere.

Alegerea unui lacăt pentru bicicleta depinde de nivelul de securitate dorit, dimensiunea, greutatea, și tipul de material. De asemenea, e important să selectezi un lacăt care se potrivește dimensiunii și locurilor în care vei folosi bicicleta.

Cablurile pentru biciclete pot oferi o protecție moderată, însă nu sunt ideale pentru a proteja bicicleta în medii cu risc crescut de furt. Acestea sunt utile pentru a asigura elemente suplimentare ale bicicletei, cum ar fi roțile, șaua sau accesorii.

Încuietorile cu combinație sau cele pliabile sunt mai ușoare și mai compacte pentru transport. Ele oferă un nivel de securitate decenta și sunt convenabile pentru deplasări sau depozitare în spații limitate.

Pentru a proteja bicicleta împotriva coroziunii, este recomandat să folosești o husă de protecție sau un capac special pentru blocarea metalică. Acest lucru va preveni deteriorarea lacătului și a bicicletei în timpul expunerii la intemperii.

cadrul bicicletei

De ce să ai încredere în noi?

Autorul articolului, Adrian Grozav, a petrecut zeci de ore documentându-se despre antifurturi pentru biciclete și citind sute de recenzii pe diferite website-uri profesionale pentru a întocmi acest articol și pentru a se asigura că oferă un conținut de calitate. De asemenea, a colaborat cu experți care lucrează pentru companii din acest domeniu pentru a primii sfaturi în legătură cu produsele testate de către aceștia.

În final, Raluca Sas, o jurnalistă cu o vastă experiență a revizuit articolul pentru a se asigura că oferă o notă de profesionalism pentru cititorii site-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Articole Similare