Cea mai buna masa de biliard din 2024: Top 6 Mese de biliard

Verificat de Raluca Sas

Cea mai buna masa de biliard

Tabel de Conținut

O masă de biliard reprezintă o adiție excelentă în orice spațiu. Acasă, va fi piesa centrală a camerei de jocuri, oferind multe ore de distracție pentru familia ta, prieteni și vizitatori. La locul de muncă, reprezintă o distracție excelentă în sala de pauză, unde angajații și colegii tăi se pot relaxa printr-un joc în timpul pauzei de prânz sau pot concura într-un turneu de birou. Și în locația ta, va deschide o nouă sursă de venit, va ține clienții distrați și va spori profilul afacerii tale.

Dar, având atât de multe modele, stiluri și dimensiuni din care să alegi, poate fi o achiziție confuză. Aici te vom ghida prin toate aspectele și opțiunile, măsurătorile și variantele, astfel încât să poți lua decizia corectă în ceea ce privește cea mai buna masa de biliard.

Cele mai bune mese de biliard: Top 6 Modele

ProdusPreț
1. Action OneVezi Prețul
2. Educate™Vezi Prețul
3. Action One ClassicalVezi Prețul
4. Action One Kids PoolVezi Prețul
5. SpartanVezi Prețul
6. inSPORTlineVezi Prețul

Cea mai buna masa de biliard per total

masa de biliard Action One
5/5

Specificații

 • Tip blat: Dintr-o bucata
 • Nivel pregatire: Incepatori, Intermediari, Avansati, Experti
 • Sport: Biliard american
 • Material blat: MDF
 • Material: MDF
 • Culoare postav: Verde
 • Culoare: Negru

Cea mai buna masa de biliard ieftina

3.5/5

Specificații

 • Tip blat: Dintr-o bucata
 • Nivel pregatire: Incepatori
 • Material blat: MDF
 • Material: MDF
 • Culoare postav: Verde

Cea mai buna masa de biliard raport calitate pret

4/5

Specificații

 • Tip blat: Dintr-o bucata
 • Nivel pregatire: Incepatori, Intermediari, Avansati, Experti
 • Sport: Biliard american
 • Material blat: MDF
 • Material: MDF
 • Culoare postav: Negru
 • Culoare: Maro Negru

Cea mai buna masa de biliard pentru copii

3.5/5

Specificații

 • Tip blat: Dintr-o bucata
 • Nivel pregatire: Incepatori, Intermediari, Avansati
 • Sport: Biliard american, Biliard englezesc, Snooker
 • Material blat: MDF
 • Material: Plastic, MDF
 • Esenta lemn: Mahon
 • Finisaj: Laminat
 • Caracteristici cheie: Folosita la interior si la exterior, Portabila
 • Culoare postav: Verde
 • Culoare: Maro

Cea mai buna masa de biliard pliabila

4/5

Specificații

 • Tip blat: Dintr-o bucata
 • Nivel pregatire: Incepatori
 • Material blat: MDF
 • Material: MDF

Cea mai buna masa de biliard si tenis de masă

5/5

Specificații

 • Tip blat: Trei bucati
 • Nivel pregatire: Incepatori, Intermediari
 • Sport: Biliard englezesc, Tenis de masa
 • Material blat: MDF
 • Material: MDF
 • Finisaj: Lacuit
 • Inlcude: Set de bile

Ofertă și promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa mese de biliard la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru mese de biliard pe următoarele magazine:

Ghid de cumparare - Cum alegi cea mai buna masa de biliard

Achiziționarea mesei de biliard este o investiție semnificativă. Deși este fără îndoială incitant, cumpărarea la impuls nu este cea mai bună rețetă pentru valoarea pe termen lung… mai des este combustibil pentru dezacorduri cu un soț sau altă parte interesată. La fel cum un tac de biliard ar trebui considerat o extensie a brațului tău, masa de biliard ar trebui să fie centrul universului tău de joc. Indiferent dacă ești un jucător de agrement, cineva care vrea să-și îmbunătățească jocul, sau chiar un jucător de ligă, masa de biliard este locul unde începe totul. Dimensiunea și stilul sunt de o importanță primordială, în funcție de ceea ce vrei să faci, dar nu se oprește aici. Mesele de biliard, la fel ca mașinile scumpe, vin cu tot felul de caracteristici de luat în considerare. Poate fi un pic coplesitor dacă îi permiți, dar sperăm că acest ghid îți va oferi o claritate în a începe căutarea mesei tale de biliard.

ghid de cumparare masa de biliard

Spațiul de care ai nevoie

Mesele de biliard ocupă mult spațiu, în parte pentru că necesită acces din toate unghiurile cu destul de mult spațiu pentru manevre cu tacul.

Cu o lungime cuprinsă între 1,5 și 2 metrii, mesele britanice sunt mai compacte și, poate, mai potrivite acolo unde spațiul este limitat sau unde se instalează mai multe mese.

Cu o lungime de până la 3 metrii, mesele americane au nevoie de mult spațiu pentru un joc bun.

Ar trebui să adaugi lungimea tacului tău la adâncimea și lățimea mesei pentru o orientare aproximativă asupra spațiului. Deci, dacă ai o masă de biliard britanică de 1,5 m, cu o lungime și lățime a suprafeței de joc de 82cm x 160cm, vei avea nevoie de o cameră de cel puțin 372cm x 450cm dacă folosești un tac standard de 57 inch (145cm).

Materiale

Majoritatea meselor de biliard cu blat din ardezie vin cu un material textil deja montat. Acesta va fi montat pe ardezie înainte de instalare. După cum s-a menționat anterior, materialul textil pentru biliard american și britanic este destul de diferit – masa ta ar trebui să vină cu materialul textil specific.

Poți solicita o îmbunătățire la un material textil de calitate superioară. Majoritatea meselor cu blat din ardezie vin deja cu un material textil de înaltă calitate, așa că o îmbunătățire poate fi de interes doar dacă ești jucător profesionist sau de turneu.

De asemenea, poți alege o culoare. În cea mai mare parte, câteva culori standard sunt incluse în preț, cu o gamă mai largă de culori “premium” disponibile pentru un mic cost suplimentar. Culoarea pe care o alegi depinde în întregime de tine și de mediul în care îți potrivești masa, cu toate că unele cercetări indică faptul că materialele textile albastre tensionează mai puțin ochii.

Stiluri de mese pentru biliard

Modern

Mesele de biliard moderne sunt construite pentru a se potrivi în orice spațiu modern. Stilizarea subtilă și formele minimalistice le fac alegerea multor proprietari de case. O gamă largă de opțiuni de finisare și materiale textile înseamnă că majoritatea pot fi ajustate pentru a-ți construi propria masă de vis care să se potrivească perfect mediului tău.

Dining

Mesele de biliard pentru masă sunt de obicei moderne în stil, dar au un cabinet foarte puțin adânc. Acesta este conceput pentru a oferi mult spațiu dedesubt, astfel încât scaunele și picioarele să se potrivească cu mult loc pentru câini flămânzi și poate puțin joc de picior.

Aceste mese sunt foarte populare în case, deoarece sunt piese de mobilier cu adevărat duble, cu scopuri convertibile. După ce termini jocul, poți pune plăcile de masă și te poți așeza la masă în aceeași masă în câteva minute.

Luxury

Mesele de lux reprezintă cele mai decadente materiale și designuri elegante disponibile. Dacă vrei ca masa ta de biliard să facă o declarație și să adauge un pic de extra, ar trebui să începi să cauți o masă din lemn masiv.

Tradițional

Mesele tradiționale de biliard au un stil ornamentat și materiale de construcție naturale, incluzând o gamă de lemne și furnir. Adesea sunt decorate cu picioare sculptate sau laturi de cabinet, creând un efect menit să amintească de lounge-urile de biliard de altădată.

Tipuri de mese pentru biliard

Pentru a începe, să discutăm despre cea mai importantă parte a unei mese de biliard – partea superioară a mesei. Aceasta este fundația pe care toate abilitățile tale de joc de biliard sunt eliberate. Alegerea materialului potrivit încă de la început va fi factorul decisiv în două categorii cruciale: bani și scop.

În general, o achiziție inteligentă este o achiziție informată. Una în care cumpărătorul știe exact care sunt cerințele sale și ce reprezintă și ce nu reprezintă o valoare bună în circumstanțele sale. În termeni simpli, primești ceea ce plătești. Indiferent dacă cauți distracție ieftină sau o piesă centrală impresionantă pentru cei mai experimentați jucători, materialul mesei ar trebui să fie considerat în primul rând.

După cum s-a menționat, considerația principală a materialelor este modul în care afectează calitatea jocului. Cu toate acestea, mesele de biliard sunt și un obiect de mobilier și materialele influențează și aspectul și durabilitatea lor. Materialele de mai jos sunt enumerate în ordine de la cele mai ieftine la cele mai scumpe.

Placă de Particule (MDF) – Aceasta este o placă din fibră de densitate medie care își va servi scopul inițial, dar se va deforma în timp. Condensarea și schimbările de temperatură își vor face cu siguranță datoria și nu prea poți face multe pentru a proteja o masă făcută din acest material. Deși este adesea folosită pe mese de calitate inferioară construite pentru accesibilitate, MDF se găsește și pe unele mese de calitate superioară care prioritizează o construcție ușoară în detrimentul durabilității ardeziei – dulapurile de ardezie trebuie să fie semnificativ mai substanțiale pentru a susține greutatea suplimentară, mesele MDF pot avea un design mai subțire cu o amprentă mai ușoară.

Slatron – Este un strat de condensare și plastic întărit care acoperă placa de particule. Acesta este considerat cea mai bună opțiune din toate materialele sintetice disponibile și va fi cea mai scumpă și durabilă opțiune sintetică pe care o poți cumpăra. Este o alegere excelentă dacă cauți calitate, dar nu ești încă pregătit pentru această achiziție “pe viață” a ardeziei.

Ardezie – Standardul industriei, ardezia primește propria sa categorie deoarece este considerată universal cea mai înaltă calitate a suprafeței disponibile. Este mai scumpă decât celelalte opțiuni, dar beneficiile sunt considerabile. Nu se va crăpa sau deforma în circumstanțe normale, iar suprafața permite o lovitură curată și netedă. Ardezia italiană a fost considerată istoric cel mai premium material din care să construiești o masă, dar în ultimii ani ardezia braziliană și-a dezvoltat, de asemenea, o reputație excelentă.

În plus față de prețul mai mare, un dezavantaj al ardeziei este că este destul de dificil de mutat – fie că este vorba de o nouă configurație a mobilierului în aceeași cameră sau o mutare completă într-o casă nouă. Nu este imposibil, dar cea mai bună alegere este să planifici în mod corespunzător și apoi să angajezi ajutor profesional pentru instalare sau mutare.

Intrebari frecvente despre mesele de biliard

Dimensiunea cea mai populară a unei mese de biliard acasă este în mod obișnuit de 2,5 metrii, având o lățime de 1,2 metrii și o suprafață de joc de 88 x 44 de inci. Această dimensiune este și cea mai frecvent achiziționată pentru utilizarea în case.

 

Jucabilitate: Lemnul sau MDF-ul nu oferă același nivel de netezime sau consistență ca ardezia, ceea ce poate afecta rostogolirea bilelor. Durabilitate: Lemnul este mai predispus la înclinare sau deteriorare în timp, în special în zone cu umiditate ridicată sau temperaturi fluctuante.

Young couple playing together pool in bar

De ce să ai încredere în noi?

Autorul articolului, Adrian Grozav, a petrecut zeci de ore documentându-se despre mesele de biliard și citind sute de recenzii pe diferite website-uri profesionale pentru a întocmi acest articol și pentru a se asigura că oferă un conținut de calitate. De asemenea, a colaborat cu experți care lucrează pentru companii din acest domeniu pentru a primii sfaturi în legătură cu produsele testate de către aceștia.

În final, Raluca Sas, o jurnalistă cu o vastă experiență a revizuit articolul pentru a se asigura că oferă o notă de profesionalism pentru cititorii site-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Articole Similare