Ce se pune sub piscina gonflabila? Recomandari pentru plasarea piscinei gonflabile pe iarba

ce se pune sub piscina gonflabila

Vara te cheamă să petreci ore lungi în piscina ta gonflabilă, savurând băuturi răcoritoare și bucurându-te de soare. Dar dacă este prima dată când o instalezi, s-ar putea să te întrebi ce să pui sub piscina ta pe iarbă pentru a o proteja de perforări și pentru a asigura o suprafață nivelată.În acest articol, te vom îndruma în direcția potrivită evidențiind cele mai bune opțiuni pentru susținerea piscinei tale gonflabile.

Produse pentru a pune sub piscina ta gonflabilă pe iarbă

filtrare

Piața oferă o multitudine de opțiuni utile, așa că am selectat cele mai bune cinci alegeri pentru a-ți revizui avantajele și dezavantajele pentru confortul tău.

Plăci de spumă interconectate

Plăcile de spumă interconectate, adesea asociate cu zonele de joacă pentru copii, sălile de sport și centrele de fitness, pot servi surprinzător ca o soluție accesibilă și prietenoasă cu utilizatorul pentru susținerea piscinei tale gonflabile.

Aceste plăci creează o barieră uniformă între piscină și iarbă, păstrând ambele suprafețe. Sunt ușor de asamblat și dezasamblat, asemănătoare cu un puzzle mare. În plus, amprenta lor de stocare minimă le face ideale pentru persoanele care sunt atente la spațiu.

Cu toate acestea, durabilitatea ar putea fi o preocupare, deoarece se pot rupe într-un an sau chiar mai puțin, fiind mai susceptibile la dezlipire în timpul utilizării. Totuși, dacă cauți o soluție temporară, accesibilă, plăcile de spumă sunt o opțiune buna.

Podele de piscină

sezonul

Podelele de piscină oferă o protecție mai robustă decât plăcile de spumă, fiind concepute special pentru a proteja linerul piscinei de iarbă, pietre și alte pericole potențiale.

Fabricate dintr-un material grozav, tesut, podelele de piscină asigură durabilitate, promițând ani de serviciu cu uz minimal. Sunt disponibile în diverse dimensiuni, ușor de personalizat pentru a se potrivi modelului tău de piscină gonflabilă.

În ciuda prețului lor considerabil față de plăcile de spumă, investiția într-o podea de piscină este o investiție pe termen lung care merita.

Pânză de pământ

În timp ce puțin imprevizibile, o pânză grea poate servi ca o barieră eficientă între piscina ta și iarbă. Cu toate că lipsește căptușeala unei podele de piscină, pânzele se laudă cu proprietăți rezistente la apă și la vreme, asigurând o durată lungă de viață.Cu un punct de preț moderat și diferite grosimi din care poți alege, pânzele oferă o soluție practică pentru protejarea piscinei tale.

Covoare de incălzire

Covoarele de încălzire, o opțiune accesibilă, disponibilă în magazinele de feronerie, oferă o soluție creativă pentru dilema piscinei pe iarbă. Stratificarea mai multor foi de spumă asigură o amortizare și protecție adecvată pentru piscina ta.Deși versatile și accesibile, covoarele de încălzire necesită mai multe straturi pentru a oferi suport suficient, mai ales pe terenul stâncos.

Plăci de spumă solidă

filtrare

Plăcile de spumă solidă oferă suport solid și uniform pentru piscina ta, minimizând deteriorarea ierbii tale. Deși au un preț mai ridicat, durabilitatea și calitatea lor le fac o opțiune populară printre utilizatori.Disponibile în diverse grosimi și ușor de personalizat, plăcile de spumă solidă oferă un suport fiabil pentru piscina ta gonflabilă.

De ce să eviti plasarea piscinei gonflabile direct pe iarbă?

Plasarea piscinei tale gonflabile direct pe iarbă, fără o barieră de protecție, poate duce la perforări și scurgeri, în special cu greutatea apei apăsând pe linerul piscinei. În timp ce piscinele pentru copii pot fi o excepție datorită naturii lor ușoare, piscinele gonflabile mai mari necesită un suport adecvat pentru a preveni deteriorarea.

Cum să minimizăm deteriorarea ierbii ?

fundul piscinei

Chiar și cu o husă de protecție, s-ar putea să observi încă pete maro pe iarbă după ce îndepărtezi piscina. Pentru a minimiza deteriorarea, ia în considerare rotația poziției piscinei regulat și optează pentru materiale de acoperire respirabile pentru a preveni creșterea mucegaiului. În plus, instalarea de iarbă artificială în anumite zone ale peluzei tale poate oferi o suprafață rezistentă pentru piscina ta gonflabilă.Urmând aceste sfaturi și selectând opțiunea de suport potrivită pentru piscina ta gonflabilă, poți să te bucuri de o vară plină de distracție fără să-ți faci griji cu privire la deteriorarea peluzei tale.

Vezi si ghidul nostru pentru:

Lasă un răspuns

Articole Similare