Ce inseamna bicicleta asistata electric?

Ce inseamna bicicleta asistata electric?

Bicicletele electrice îți permit să mergi mai departe și mai rapid, ajutându-te să faci mai mult cu bicicleta. Există o bicicletă electrică pentru fiecare, indiferent dacă nu ai avut niciodată o bicicletă înainte, te întorci după o accidentare, vrei să ții pasul cu cei care merg mai repede sau vrei doar să te distrezi în fiecare călătorie. Bicicletele electrice aplanează dealurile, îți permit să transporte încărcături mai grele și te ajută să reduci călătoriile cu mașina. Partea cea mai bună? Totuși beneficiezi de avantajele unei biciclete tradiționale, precum exercițiul fizic, timpul petrecut în aer liber și faptul că nu trebuie să stai în ambuteiaje sau să cauți locuri de parcare.

Uneori vei călători pentru distracție, alteori pentru fitness, iar alteori doar pentru a ajunge de la A la B. Indiferent cum îți petreci timpul pe șa, bicicletele electrice oferă soluții unice pentru provocările oricărei călătorii. Aceste biciclete sunt despre posibilitate. Chiar dacă călătoria ta variază de la o zi la alta, o bicicletă electrică îți oferă întotdeauna opțiunea de a face și de a experimenta mai mult.

Ce este o bicicletă cu asistență electrică?

Este o bicicletă care are un motor electric și o baterie care te ajută în efortul tău de pedalare. Asistența este declanșată atunci când pedalele sunt activate și se oprește când sunt aplicate frânele. O cutie instalată pe ghidon te ajută în mod obișnuit să-ți conduci bicicleta. Dar ai grijă de defectele bateriei sau ale funcției! BAE-uri devin din ce în ce mai dificil de utilizat fără asistență electrică din cauza greutății și designului lor. Va trebui să-l folosești în mod permanent cu asistență, deoarece sunt concepute și dezvoltate pentru acest tip de utilizare.

Active man riding electric mountain bike in nature

Care sunt clasele bicicletelor electrice?

Bicicletele electrice sunt împărțite în trei tipuri principale sau clase, în funcție de tipul de motor pe care îl au, dacă au sau nu un accelerator și cât de rapid merg. Este important să știi care clase de biciclete electrice sunt legale în zonele în care vei călători.

Biciclete electrice Clasa 1: Bicicletele electrice Clasa 1 (bicicletă electrică cu asistență la pedale la viteză redusă) O bicicletă echipată cu un motor care oferă asistență doar atunci când ciclistul pedalează și care încetează să ofere asistență când bicicleta atinge 20 mph.

Biciclete electrice Clasa 2: Bicicletele electrice Clasa 2 (bicicletă electrică cu accelerație la viteză redusă) O bicicletă echipată cu un motor care poate fi folosit exclusiv pentru a propulsa bicicleta și care nu poate oferi asistență când bicicleta atinge 20 mph.

Biciclete electrice Clasa 3: Bicicletele electrice Clasa 3 (bicicletă electrică cu asistență la pedale la viteză redusă) O bicicletă echipată cu un motor care oferă asistență doar atunci când ciclistul pedalează și care încetează să ofere asistență când bicicleta atinge 28 mph.

Care sunt beneficiile asistenței la pedalare?

Există numeroase beneficii ale călătoriei cu o bicicletă cu asistență la pedalare, și sunt excelente pentru tot felul de persoane.

Dacă vrei să mergi mai rapid, mai departe, sau să faci față ușor dealurilor, o bicicletă cu asistență la pedalare este o investiție excelentă. De asemenea, bicicletele cu asistență la pedalare sunt excelente pentru a oferi independență persoanelor cu probleme de mobilitate.

Bicicletele cu asistență la pedalare sunt, de asemenea, grozave pentru exerciții. Cu modurile diferite de asistență, poți alege cât de tare vrei să muncești. Prin urmare, poți adapta călătoriile tale pentru a se potrivi nivelului tău de energie și fitness.

Aceasta îți permite să parcurgi distanțe mult mai mari înainte de a te obosi. Ca rezultat, faci mai mult exercițiu. Poți obține totuși o antrenare intensă cu o bicicletă electrică; este doar că acestea te ajută să mergi mai repede și mai mult timp.

Puterea asistată la pedalare îți permite, de asemenea, să explorezi terenuri anterior inaccesibile. De exemplu, o bicicletă cu asistență la pedalare pentru munte îți va permite să accesezi trasee mai interesante și tehnice.

Oamenii care dețin biciclete cu asistență la pedalare duc un stil de viață mai activ. Cum sunt mult mai ușor de condus, îi încurajează pe oameni să meargă mai des cu bicicleta. Mersul cu bicicleta este distractiv și ține la distanță problemele de sănătate.

Și navetiștii au de beneficiat de pe urma călătoriilor cu astfel de biciclete. Călătoria urbană este mult mai rapidă cu o bicicletă cu asistență la pedalare decât cu mașina sau transportul public. În plus, navetiștii pot ajunge la locul de muncă proaspeți. Dacă ar merge cu o bicicletă obișnuită, ar ajunge probabil la serviciu transpirați și având nevoie de un duș. Dar, să mergi cu o bicicletă asistată electric este și o modalitate minunată de a-ți începe ziua. Aerul proaspăt și exercițiul ușor te pun într-o dispoziție bună pentru muncă. Este, de asemenea, un excelent calmant de stres în timpul călătoriei de întoarcere acasă.

În ultimul timp este, de asemenea, foarte utilizată și bicicleta staționară ca modalitate indoor. Aceasta este la fel de eficientă la arderea caloriilor precum o bicicletă clasică sau electrică. Optează pentru varianta cea mai potrivită pentru tine.

Man connecting an electric mountain bike

Lasă un răspuns

Articole Similare

Din ce se face coniacul?

Din ce se face coniacul? martie 4, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Coniacul se obține...

Ce inseamna coniac XO?

Ce inseamna coniac XO? martie 4, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Spre deosebire de alte...

Ce alimente contin colagen?

Ce alimente contin colagen? martie 1, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Colagenul se găsește în...

Ce este colagenul?

Ce este colagenul? martie 1, 2024 Adrian Grozav Uncategorized Acasă Multe persoane speră să susțină...